• Daan de financiële woonmakelaar

Prijsklasse: Vanaf tot

Vergelijk Items

Daan de financiele woonmakelaar aan particulieren en ondernemers, wonen, mediation, juridisch, fiscaal, aankoop, verkoop, huur, verhuur, investering, financieren, verbouwen, renoveren,  onderhoud, wij bieden totaalservice, een contactpersoon.

Voor velen is het een grote stap in het leven. Daarom is het belangrijk om hier met veel zorg mee om te gaan en de juiste beslissingen te nemen. Dit doet wij op een no-nonsense manier. Wij staan voor eerlijkheid in al haar handelen.  Geen ‘gladde praatjes’, zoals klanten over ons  zeggen: “Ze weten precies waar ze aan toe zijn, gedurende het gehele proces. De hoge klanttevredenheid bevestigt dit!

Maak dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons. Wij geven je een advies en nemen het met zorg opgestelde stappenplan met je door voor een vlekkeloze en zorgeloze uitvoering.

Vastgoedcuijk help!

Vastgoedcuijk helpt je jouw woning goed en voor een realistische prijs te verkopen. Vastgoedcuijk presenteert jouw woning perfect, onderzoekt de markt, adviseert én onderhandelt over een realistische koopsom.